Matematik
Integraler
06. april 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har nogle flere problemer med disse integraler.
INT cos3x dx
INT (tanx + tan3x) dx
INT e^(1/x)*x^(-2) dx
Og den ubestemte integral til
f(x)=1+cos2x/cos2x
Det ville være super med bare lidt vejledning.
Alle opgaverne er fra MAT 2A, toårigt højniveau
INT cos3x dx
INT (tanx + tan3x) dx
INT e^(1/x)*x^(-2) dx
Og den ubestemte integral til
f(x)=1+cos2x/cos2x
Det ville være super med bare lidt vejledning.
Alle opgaverne er fra MAT 2A, toårigt højniveau
Svar #1
06. april 2003 af Jean
Ad 1) brug idiotformlen. (cos x)^2 + (sin x)^1 = 1 og brug substitution.
Ad 2) omskriv udtrykket ved at sætte tan x udenfor parantes og brug partiel.
Ad 3) mener du ikke (1+cos2x)/cos2x
ellers ville det være kedeligt :-(
opdel integralet i to (integraler er lineære, husk husk !)
Ad 2) omskriv udtrykket ved at sætte tan x udenfor parantes og brug partiel.
Ad 3) mener du ikke (1+cos2x)/cos2x
ellers ville det være kedeligt :-(
opdel integralet i to (integraler er lineære, husk husk !)
Skriv et svar til: Integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
