Engelsk

En sætning?? - hjælp

22. oktober 2008 af Mîr (Slettet)

Han spiller moderne musik i sin udsendelser, knevrer løs i en vital stil, hvor han ikke kun nøjes med platte vittigheder

 - Hvordan ville I oversætte det?
 


Svar #1
22. oktober 2008 af Mîr (Slettet)

He played modern music in his broadcasts, he chatter away in a vital style, where he not only settle for plaque jokes..


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2008 af Isomorphician

played = plays

modern music = contemporary music

he chatter = he chats

settle = settles

plaque = vulgar


Skriv et svar til: En sætning?? - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.