Engelsk

meget kort oversættelse

26. oktober 2008 af sofie123 (Slettet)

har vedlagt den danske tekst så i kan sammenligne. håber i vil hjælpe.

Mvh.

Shooting drama on finish school

Young man runs amok on finish school, where he shoots three people. The police who have surrounded the school say that one of the victims has lost his life.

Wednesday around noon the police surrounded “Jokelaskolen” in the town Tusby, south of Finland. Where a young man according to Finish media had shot and killed three people and fired at the police.

According to the information given by the police there is one dead person whereas to others are wounded.

It was a young 18 year old man who was behind the shooting, and apparently he started firing in the middle of a lesson. Earlier the Finish news agency FNB reported that the headmaster (I suspects he is a man, otherwise it is headmistress) was wounded by shoot.

Tusby is about 50 kilometres north to the capital of Finland, Helsingfors. The local authority has established an emergency centre in the city church, and here is among others the parents.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ung mand amok på finsk skole, hvor han skyder tre mennesker. Et af ofrene har mistet livet, siger politiet, som har omringet skolen.
Politiet omringede ved middagstid onsdag Jokelaskolen i byen Tusby i det sydlige Finland, hvor en ung mand ifølge finske medier havde skudt og dræbt tre mennesker og også skudt efter politiet.

I følge politiets oplysninger er der tale om ét dødsoffer, mens to andre er såret.

Det var en ung 18-årig mand, der stod bag skyderiet, og tilsyneladende åbnede han ild midt i en undervisningstime. Tidligere rapporterede det finske nyhedsbureau FNB, at skoleinspektøren var blevet såret af skud.

Tusby ligger omkring 50 kilometer nord for Finlands hovedstad, Helsingfors.
Lokalmyndighederne har etableret et krisecenter i byens kirke, og her opholder blandt andet forældrene sig.


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2008 af Isomorphician

finish school = Finnish school

amok = amuck

"Jokelaskolen" = the Jokela school

town Tusby = town of Tusby

south of Finland = in Southern Finland

to others = two others

18 year old = 18-year-old

by shoot = by shots

north to the capital = north of the capital

The local authority has = Local authorities have

here is = here are


Skriv et svar til: meget kort oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.