Matematik

Haster..

27. oktober 2008 af tummelum (Slettet)

Jeg har fået stillet en opgave, som lyder:

For hvilker værdier af k er vektorerne

a= (k+1 og 2k+1) og b=(k-1 og 1)

Når de er parallelle?

Hvordan regner jeg det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2008 af gadget (Slettet)

hvis de er parallel så er determinanten = 0. dvs løs determinanten med a og b inden i og sæt = 0. da ville du få k= -0,62 og k=1,62


Svar #2
27. oktober 2008 af tummelum (Slettet)

og hvad så hvis de er ortogonale?


Svar #3
27. oktober 2008 af tummelum (Slettet)

Hvad skal jeg så gøre?


Svar #4
27. oktober 2008 af tummelum (Slettet)

Det er opgave 735 i Mat A3


Skriv et svar til: Haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.