Matematik

Mat A2 opg. 355

27. oktober 2008 af nej12 (Slettet)

 Bestem de afledede fuktioner af:

  2 

3-x

Altså 2 : 3-x                      er der nogle som kan fortælle mig om 2 er den ydre funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2008 af mathon

f(x) = 2*(1/y), når y = 3-x

f(x) indegreres med hensyn til x

f '(x) = 2*(-1/y2)*y ' = (-2/y2)*(3-x) ' = -2/(3-x)2*(0-1) = 2/(3-x)2


Skriv et svar til: Mat A2 opg. 355

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.