Tysk

hasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

29. oktober 2008 af Zagros (Slettet)

Heeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeee.....................!!! :(:(

Man komme schaden erleiden = Man kører galt

Der Madchen gehen in schule = Pigen gik i skole

Stehen auf seine das Bein. = Stå på sine egne ben

Bogen er gammel = Das Buch ist alt

Ich habe das Buch hier. = Jeg har bogen her
Der Tag wird lang. = Dagen bliver lang
Der Tage wird lang. = Dagene bliver lange
Der Barm ist grün. = Træet er grønt
Der Baüme wurde grün. = Træerne er grønne
Der Wagen wirD. alt. = Vognen bliver gammel
Der Wagen war alt. = Vognen var gammel
Wo hast du der Brief? = Hvor har du brevet?
Wo hat es die Rechnung? = Hvor har han regningen?
Hans wirD. 18 år Jahre alt. = Hans bliver 18 år gammel.
Das Madchen wurde 18 jamre alt. = Pigerne blev 18 år.
Wo ist der Hund? = Hvor er hunden?
Wer hat der Hund? = Hvem har hunden
Die Mutter wurde froh. = Moderen blev glad
Ich wire auch froh. = Jeg bliver også glad.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Jekoa (Slettet)

Man komme schaden erleiden  Man verfahrt sich (dette udtryk forudsætter, at man er kørt forkert!) = Man kører galt

Der Mädchen geht3.person in die schule = Pigen gik i skole

Stehen auf seine das Bein. auf eigenen Beinen stehen = Stå på sine egne ben

Bogen er gammel = Das Buch ist alt √

Ich habe das Buch hier. √ = Jeg har bogen her
 

Der Tag wird lang. √ = Dagen bliver lang
 

Der Dieflertal! Tage wird lang. = Dagene bliver lange
 

Der Baum ist grün.= Træet er grønt
 

Der Die Baüme wurde grün. = Træerne er grønne
 

Der Wagen wird alt. = Vognen bliver gammel
 

Der Wagen war alt. √ = Vognen var gammel
 

Wo hast du der denakk. Brief? = Hvor har du brevet?
 

Wo hat er die Rechnung? = Hvor har han regningen?
 

Hans wird 18 Jahre alt. = Hans bliver 18 år gammel.
 

Das Mädchen wurde 18 jamre alt. = Pigerne blev 18 år.
 

Wo ist der Hund? √ = Hvor er hunden?
 

Wer hat der denakk. Hund? = Hvem har hunden
 

Die Mutter wurde froh. √ = Moderen blev glad
 

Ich wire werde auch froh. = Jeg bliver også glad.

Sådan nu er den rettet - men du bedes lade være med at sende mail en anden gang, hvis det er omhandlende almindleige rettelser som disse- brug forummet! Så hjælper jeg for det meste gerne ;-)

Jekoa


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2008 af Jekoa (Slettet)

* Det hedder "das Mädchen" i anden sætning, da Mädchen er intetkøn - havde lige overset den


Svar #3
30. oktober 2008 af Zagros (Slettet)

Ja, det skal jeg..

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2008 af Jekoa (Slettet)

Det er bare iorden.. Jeg ka se, at der er endnu enfejl, som jeg lige havde overset (var lidt hurtig med rettelserne, da jeg havde travlt - skulle nemlig til hånboldkamp)

Die Baüme wurde grün. = Træerne er grønne
 

Det er selvfølgelig

Die Baüme wurde sind grün. = Træerne er grønne
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. oktober 2008 af Jekoa (Slettet)

* håndboldkamp... (en stavekontrol ville være dejligt)


Svar #6
31. oktober 2008 af Zagros (Slettet)

Haha, det mener jeg også:b


Skriv et svar til: hasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.