Matematik

hjælp

30. oktober 2008 af masterak (Slettet)

hvordan løser man sådan en opgave

to funktioner er givet f og g

f(x)=-x3+3x2+2 og g(x)=X2+2

m1 er afgrænset af graferne for f og g

b) bestem ved hjælp af stamfunktion areal af m1?

c) bestem ved hjælp af stamfunktion volumenet af det omdrejningslegeme der fremkommer, når m1 drejes 360 grader om y-aksen?

en punktmængde m2 er afgrænset af grafen for g, y-aksen og linierne med ligningerne x= 0og y=2

d) bestem ved hjælp af stamfunktion volumenet af det omdrejningslegeme der fremkommer, når m2 drejes 360 grader om x-aksen?
 

ved ikke hvilket funktion jeg skal bruge for at regne det ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

der er ingen grund til at oprette flere indlæg om samme opgave. ;)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.