Fransk

Lille rettelse

30. oktober 2008 af Sannabanana (Slettet)

Hej nogen der kan hjælpe med nedstående sætninger ? :)

Hun må selv hente den = elle doit la va chercher?

Hun går hen i butikken = Elle va à la boutique?

Hun har sort hår = Elle a les cheveux noirs?

Hun vil være ung= Elle veut être jeune?


Og lyder følgende sætning forkert?: Comme à l’ordinaire la personnes mauvaises meurent. Ainsi, Vanessa mort.


Svar #1
30. oktober 2008 af Sannabanana (Slettet)

Det haster lidt :/


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. oktober 2008 af Amazigh (Slettet)

 Den kan betyde le eller la, det kommer an på om den erstatede substantiv et feminin eller masculin.

Hun må selv hente den = Elle doit la/le chercher elle-même

Hun går hen i butikken = Elle rentre dans la boutique
Hun har sort hår = Elle a des cheveux noirs
Hun vil være ung= Elle veut être jeune

Comme à l´accoutumée, les mauvaises personnes meurent. Ainsi, Vanessa meurt.


Skriv et svar til: Lille rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.