Matematik

help.

30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

har en ligning jeg skal løse , men fatter den ikk helt hvordan jeg skal bruge nulreglen i den :

2x opløftet 2 - x = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Prøv at sætte x udenfor parantes, når du husker på, at 2x^2 = 2*x*x


Svar #2
30. oktober 2008 af selmaa (Slettet)

mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2008 af mathon

2x2 - x = 0

2*x*x - 2*x*(½) = 2x(x-½) = 0


Skriv et svar til: help.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.