Matematik

Omformning (HASTER)

30. oktober 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Hey, kan ikke få det her til at passe

x^2+2x+y^2-4y-3=0

Håber I kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2008 af Isomorphician

Hvad skal det passe med?


Svar #2
30. oktober 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Jeg skal omforme det til cirklens ligning. Jeg ved at det skal være kvadratrod 8, men kan ikke få det til at passe.


Brugbart svar (2)

Svar #3
30. oktober 2008 af mathon

(x+1)2 + (y-2)2 = 3+1+4 = 8

(x+1)2 + (y-2)2 = (√(8))2


Svar #4
30. oktober 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Tusind tak :D


Skriv et svar til: Omformning (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.