Matematik

Nul-reglen

01. november 2008 af cyperko (Slettet)

 har den her ligning:

(x+1)(x-1)(x^2+1)=0

som jeg skal løse, har lært om nulreglen, men har ingen ide om hvad jeg skal gøre? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2008 af Isomorphician

Hvis a*b*c = 0, så er mindst én af faktorerne a, b eller c lig 0.


Svar #2
01. november 2008 af cyperko (Slettet)

 ja, 

x=-1 v x=+1 v ? det er det sidste led jeg ikke kan finde ud af. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2008 af Isomorphician

x2 + 1 = 0 har ingen reelle løsninger.

Derfor er det kun de to første parenteser du skal forholde dig til.


Svar #4
01. november 2008 af cyperko (Slettet)

 ok, mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Nul-reglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.