Matematik

kvadratsætning

03. november 2008 af CJN (Slettet)

Har jeg regnet rigtigt her?

(a+b)2-2a(a+b) =

a2+b2+2ab-2a2-2ab =

-a2+b2


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2008 af Petrozza (Slettet)

det ser da fint ud;.)


Svar #2
03. november 2008 af CJN (Slettet)

Tak! Er bare virkelig usikker på dem der ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2008 af Petrozza (Slettet)

Det behøver du da ikke at være:-)

Det er bekendt at (a+b)2 = a2+b2+2ab

Du ved det vel sikkert, men det er såmænd fundamentet:-)


Skriv et svar til: kvadratsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.