LaTeX

Bug i matematik-kode

04. november 2008 af Novocaine (Slettet)

Halp!1

Jeg kan ikke finde fejlen i nedenstående kode, men brøken kommer ikke frem i det færdige dokument. Det er som om \frac ikke virker. Hvad gør jeg forkert?

\begin{equation*}
pH =-log \frac{-K_s +\sqrt{(K_s)^2 +4\cdot C_b \cdot K_b} }{2}.
\end{equation*}


Svar #1
04. november 2008 af Novocaine (Slettet)

Okay, der er ikke noget galt med min ligning, den virker fint andre steder på dokumentet.

Det må have noget at gøre med at jeg skrev den inde i en tabular.


Svar #2
04. november 2008 af Novocaine (Slettet)

...og jeg fandt så ud af, at man ikke kan bruge \begin{equation} i en tabular, men skal nøjes med $.

i r so smrat. xX;


Brugbart svar (2)

Svar #3
05. november 2008 af daleif (Slettet)

Det er derfor at det ALTID er bedst med fulde eksempler i stedet for sniplets. Lav i stedet en test fil hvor alt er fjernet undtagen netop det der skal til for at vise fejlen. Så poster man det.

Dette gør det meget nemmere for os andre at arbejde med, og tit finder man selv fejlen og lærer noget ved det.


Skriv et svar til: Bug i matematik-kode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.