Matematik

Hjæælp. Haster ..

05. november 2008 af Bechgren (Slettet)

 Hej alle. jeg har lidt problemer med denne opgave.. håber i kan hjælp mig..

En funktion er givet ved f(x)=2x2 – 3x En sekant går gennem de to punkter med x-værdierne -1 og 2.

Bestem sekantens hældning.

Mvh stephani


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2008 af admo_4life (Slettet)

du sætter x-værdierne ind og finder de tilsvarende y-værdier...

y1= -1

y2= 2

så bruger du formlen:

hældning = (y2-y1)/(x2-x1) = 1

dette er hældningen såfremt at funktionen er 2*x*2-3x eller er det 2x^2? så skal du finde nogle andre y-værdier og følge mit eksempel...

håber at det hjalp dig lidt


Skriv et svar til: Hjæælp. Haster ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.