Matematik

integral og differential opg.

06. november 2008 af bomelom (Slettet)

jeg har problemer med disse tre opg, ville være super hvis man kunne få lidt hjælp.!!!

 opg1 

jeg skal beregne det bestemte integrale af     

f(x) = √(x)-1    med den øverste grænseværdi = 9 og den nederste = 0

opg 2

om funktionen f(x) oplyses det at p(2,2) er et punkt på grafen for  f(x) samt at funktionen er en løsning til differentialligningen  dy/dx-3y=x^2

opg3

om en bestemt løsning til differentialligningen

dy/dx=(x+1)(y-1) , x E R og y > 1

oplyses at grafen forløber i området Rx]1;uendelig[

bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af mathon

09∫(√(x)-1)dx = [(2/3)x*√(x) - x]09


Svar #2
06. november 2008 af bomelom (Slettet)

 det er uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2008 af mathon

[(2/3)x*√(x) - x]09 = (2/3)*9*√(9) - 9 -((2/3)*0*√(0) - 0) = 6*3-9 = 18 - 9 = 9

kræver vel heller ikke hjælpemidler...


Skriv et svar til: integral og differential opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.