Matematik

Logaritme (Haster)

06. november 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Hjælp

a = log2+log3-log12+log20-1/2log100+log10^(3/4)

b = lne^2+3lne+ln(1/2)-ln12+ln18+ln(1/e)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

hvis de skal forkortes, så brug logaritme-reglerne ............


Svar #2
06. november 2008 af The_Geek10 (Slettet)

Har jeg gjort, men kan ikke få det til at passe ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2008 af Dkuro Chan (Slettet)

At regne

a=log2+log3-log(22*3)+log(22*5)-log√100+3/4log(2*5)

a=log2+log3-2log2-log3+log2+log10-log10+3/4log10 

a=3/4

.... prøv selv med b ^_^


Skriv et svar til: Logaritme (Haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.