Matematik

Linearitet

09. november 2008 af Stella Lilja (Slettet)

En linje n går gennem punkterne A (2,10) og B (5,4). Beregn koordinatsættet til m's skæringspunkter med koordinatakserne og med linjen med ligningen x = -. ? ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2008 af Isomorphician

Find forskriften for linjen til at starte med.

Skæring med x-aksen: y = 0

Skæring med y-aksen: x = 0


Svar #2
09. november 2008 af Stella Lilja (Slettet)

Der skulle stå : En linje n går gennem punkterne A (2,10) og B (5,4). Beregn koordinatsættet til

n's skæringspunkter med koordinatakserne og med linjen med ligningen x = - 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2008 af mathon

beregn linjens hældningstal


Svar #4
09. november 2008 af Stella Lilja (Slettet)

Hældningstallet er -2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2008 af Isomorphician

#4: Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2008 af mathon

y = -2x + b gennem (5,4)

4 = -2*5 + b

14 = b

dvs.
y = -2x + 14

eller

2x + y = 14
(1/7)x + (1/14)y = 1

(x/7) + (y/14) = 1    akseskæringsformlen .................


Skriv et svar til: Linearitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.