Matematik

Logaritmer

12. november 2008 af Tnuggi (Slettet)

Halløjsa :)

Hvordan får jeg ln(0.5)/-x til at blive ln(2)/u? Håber der er en, der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2008 af mathon

ln(1/2) = ln(1) - ln(2) = 0-ln(2) = -ln(2)


Svar #2
12. november 2008 af Tnuggi (Slettet)

Super... Det var lige det jeg skulle bruge :). Mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.