Matematik

Differentialkvotient

18. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg tror, jeg er ved at have styr på alt det med differentialkvotienter... dog har jeg her en opgave, jeg simpelthen ikke kan få til at gå op!

Jeg skal bestemme F ' (x0), når f(x)=3x^2 + 2x -1  og x0= 0

1) delta y = 3(0+h)^2 + 2(0+h) - 1 -(0) = 3h^2 + 2h -1

2) delta y/h = (3h^2 + 2h -1)/h = 3h+2h-1

3........ det skulle give 2... Jeg får 5 ;S


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2008 af peter lind

F(0)=-1 ikke 0


Svar #2
18. november 2008 af Kamelkalle (Slettet)

x0 er lig 0


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.