Matematik

Trekant/vinkelhalveringslinjen (HASTER)

18. november 2008 af Elturis (Slettet)

I en trekant ABC er ∠C ret. Endvidere er siden b=3, og vinkelhalveringslinjen VA = 4
• Tegn en model af situationen, og bestem de ukendte sider og vinkler i trekant ABC

Hvordan skal jeg tegne den, og hvordan skal jeg finde de ukendte vinkler?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. november 2008 af mathon

...du kan vel tegne en vinkelhalveringslinje...


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. november 2008 af mathon

...i hvert fald i skitse...


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2008 af mathon

cos(A/2) = (b/vA)


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. november 2008 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=601627


Skriv et svar til: Trekant/vinkelhalveringslinjen (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.