Matematik

hjælp. stamfunkt.

23. november 2008 af crew (Slettet)

Bestem den stamfunktion til:
f(x) = 3x3 – 4x2 + 6x + 2       Hvis graf går gennem punktet med koordinatsæt (1,17).
 

er det rigtigt det her:

= 3 1/4x^4-4 1/3x^3+8/2x^2+2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2008 af Isomorphician

f(x) = 3x3 - 4x2 + 6x + 2

F(x) = (3x4)/4 - (4x3)/3 + (6x2)/2 + 2x + k


Skriv et svar til: hjælp. stamfunkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.