Dansk

SSO

21. oktober 2004 af 82mette (Slettet)
Hej jeg skal skrive SSO i dansk og skal snart bestemme mig for hvilket emne og forfatter og det hele.... Ville lige høre om der var nogen der havde nogle gode forslag???

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2004 af fister (Slettet)

'Les Misérables' af Victor Hugo.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2004 af Niels (Slettet)

Jeg vil gerne anbefale dig en bog, som jeg også gør til sidst i mit indlæg men generelt vil jeg sige du først skal finde ud af hvad du interesserer dig for. Sandsynligvis gider du ikke lave noget om folkeviser, så er den yt. Gider du lave noget med krimier? Noget med feminisme? osv. osv. Prøv at finde ud af hvad som optager dig, på den måde bliver man selv mere motiveret. Du må vel selv have gjort dig nogle tanker om hvad der kunne interessere dig eller hvilke bøger du har læst som har fænget.

Hvis jeg skulle anbefale en bog lige umiddelbart bliver det Jan Kjærstads triologi om TV-værten Jonas Vergeland. Du behøver ikke læse alle bøgerne men kan nøjes med en. De hedder Forføreren, Erobreren og Opdageren. De var på udgivelsestidspunktet (1993-1999) meget nyskabende da de gennem talrige fortællere kæder hele historien sammen. Du føler nærmest når du starter at kapitlerne (som der ikke rigtigt er nogen af) er blevet blandet sammen men til sidst får du det store overblik og siger bare wow!!

Et andet bud hvis du er mere hooked på en dansk forfatter kunne være Jan Sonnergaard som jo har været med til at realancere socialrealismen i dansk litteratur.


Svar #3
28. oktober 2004 af 82mette (Slettet)

Jeg har skrevet om Jan Sonnergaard i min 2. års opgave og kunne godt tænke mig en ny forfatter.... Men har ikke helt bestemt om jeg vil have en 90'er eller 60'er forfatter....men er åben for forslag...
Jeg synes faktisk at Jan SOnnergaard er rigtig god og dejlig at læse, så en forfatter der måske minder lidt om ham ihvertfald skal stoffet ikke være så svært at læse....

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2004 af Slacz Maci (Slettet)

Michael Strunge holder. Gav mig et 11-tal.

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2004 af Samuel (Slettet)

Siden du er af hunkøn:

Ved Vejen af Herman Bang.

Her skulle det også være relativt nemt at score en høj karakter.

Svar #6
02. november 2004 af 82mette (Slettet)

Tak for forslagene men har bestemt mig for Helle Helle nu.... Er der nogen der har gode erfaringer med hende???

Skriv et svar til: SSO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.