Engelsk

find 5 fejl

01. december 2008 af uskis (Slettet)

He stood with the hands behind the back, as if he were hiding something from her. What could it be? Suddenly he swung around, and she saw what looked like a snake dangling from the hands. The fangs were visible and she screamed with terror. “It’s only a joke,” he laughed. “Look, I’m putting it in the pocket; I wouldn’t do that if it were a real snake, would I?”.” These jokes of yours are sick,” she replied, but he only laughed. 

Jeg kan ikke, kan du? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2008 af Isomorphician

he were = he was

it were = it was

(the hands = his hands)

(the back = his back)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2008 af Marten (Slettet)

"as if he were hiding something from her" - hedder det ikk "as if he was hiding something for her"


Skriv et svar til: find 5 fejl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.