Matematik
Maple??!!
24. oktober 2004 af
madkassen99 (Slettet)
Ey, i maple indtaster jeg Opgave1:=diff(a(t),t)=-ka(a-a[0]+b[0]);
Og når jeg så vil løse opgaven, dsolve(Opgave1);
Så svarer maple: Error, (in ODEtools/info) found the indeterminate function a also as an indexed object {a[0]}
Nogen, der kan greje den??
Og når jeg så vil løse opgaven, dsolve(Opgave1);
Så svarer maple: Error, (in ODEtools/info) found the indeterminate function a also as an indexed object {a[0]}
Nogen, der kan greje den??
Svar #1
24. oktober 2004 af 404error (Slettet)
Når du skriver a[0], tror Maple, at der er tale om en liste. Det er der nok ikke her; jeg går ud fra du blot ønsker sænket 0? En korrekt syntaks er:
Opgave1:=diff(a(t),t)=-k*a(t)*(a(t)-a0+b0);
Husk altid * når du multiplicere i Maple!
Opgave1:=diff(a(t),t)=-k*a(t)*(a(t)-a0+b0);
Husk altid * når du multiplicere i Maple!
Svar #2
26. oktober 2004 af madkassen99 (Slettet)
Jeps...ellers tak, jeg fandt ud af det...det er nu ellers maples egen kommando, med nedsænket skrift den med []
Skriv et svar til: Maple??!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
