Tysk
lidt oversættelse tysk/dansk
25. oktober 2004 af
Usser (Slettet)
Du wählst auch einen Höhepunkte/tiefpunkte aus, worüber er berichten soll=
Du vælger også et højdepunkt/tidspunkt hvor.....?
Du schreibst jetzt den Lebensbericht, oder schilderst die Beziehung zwischen zwei von deinen vorfahren=
Du skal skrive nu om ******** eller ******......??
Du vælger også et højdepunkt/tidspunkt hvor.....?
Du schreibst jetzt den Lebensbericht, oder schilderst die Beziehung zwischen zwei von deinen vorfahren=
Du skal skrive nu om ******** eller ******......??
Svar #1
25. oktober 2004 af tbjorn (Slettet)
1. Du vælger også et højdepunkt ud, som han skal berette om.
2. Du skal nu skrive livshistorien, eller du skal skildre forholdet mellem to af dine forfædre.
2. Du skal nu skrive livshistorien, eller du skal skildre forholdet mellem to af dine forfædre.
Skriv et svar til: lidt oversættelse tysk/dansk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
