Matematik

Haster - Cos-Sin

10. december 2008 af Zayn-1991 (Slettet)

Heej, har lidt svært ved at finde ud af hvordan man beregner denne opgave.. Nogle der kunne være så venlige at hjælpe?

Opgaven lyder således : På et ur er den store viser 10 cm lang, og den lille 7cm lang.

Hvor langt er der mellem visernes spidser, når klokken er 5.00


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2008 af Subjektet (Slettet)

Hej, vil gerne tilføje at denne opgave er umulig at regne ud. Så opgive hellere håbet på at gøre det, Du må have en god aften.


Svar #2
10. december 2008 af Zayn-1991 (Slettet)

Det var til stor hjælp .. tak for ingenting.


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. december 2008 af dara.online (Slettet)

#0 Sæt a=længden af den store viser=10cm, b=længden af den lille viser=7cm og C=vinklen mellem de to=360/12*5=150gr. Brug så cosinus-relationen til at finde afstanden :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/144332


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2008 af mathon

#4 er i overensstemmelse med
#3

(102+72-2*10*7*cos(150°))0,5 = 16,4391


Skriv et svar til: Haster - Cos-Sin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.