Oldtidskundskab

Hvilket år?

13. december 2008 af Allan-d (Slettet)

Romertal : M C M X X X I X
Hvilket år er bogen skrevet ?


Brugbart svar (3)

Svar #1
13. december 2008 af Isomorphician

1939


Brugbart svar (3)

Svar #2
13. december 2008 af teamwork (Slettet)

M=1000

C=100

X=10

I=1


Brugbart svar (3)

Svar #3
15. december 2009 af Dkzfash (Slettet)

Det er altså 1934... Det er hvad jeg har fået det til? :)


Brugbart svar (3)

Svar #4
15. december 2009 af Exupery (Slettet)

 #3 Det kan det aldrig være.

M=1000

CM=1000-100 (da C er mindst og står først skal det trækkes fra)=900

XXX=30

IX=10-1 (da I er mindst og står først skal det trækkes fra)=9

Altså som #1 så ganske rigtigt skriver: 1939.


Skriv et svar til: Hvilket år?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.