Dansk

metafor?

17. december 2008 af cattp (Slettet)

er det her en metafor, og i givet fald, hvilken slags?

"At æde sin tildelte død som man hele sin liv har været mæt af"?

hjælp!:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2008 af plooop (Slettet)

Jeg er ikke sikker, men det kunne være: At hvis man endelig giver op og dør, trods man hele sit liv har afholdt sig fra det..

Men det er blot et gæt :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. december 2008 af fuglsang_nordentoft (Slettet)

Begreber for billedsprog

1. september 2008
17:55

Denotative= konkrete betydninger

Konnotative= Billedbetydning

Sammenligning= forbindelse mellem to led v.h.a. ord som "som ligesom"

Metafor= samstilling af ord, som tilhører forskellige betydningsområder.

Personificering= abstrakt begreb - tillægges menneskelige træk.

Besjæling= ting eller dyr tillægges menneskelige træk.

Symbol= fx "en hvid due flyver hen over en slagmark"
 

Håber du kan bruge det :)


Svar #3
18. december 2008 af cattp (Slettet)

er ordende åbne og lukke så konnotationer? eller denotationer?


Skriv et svar til: metafor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.