Dansk

Oso hjælp

28. december 2008 af idagerjegrask (Slettet)

 Hej..

Jeg skriver i min oso om at være film-instruktør. Jeg jeg har gået og overvejet mit produkt men jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad det skal være. Det er oplagt at lave en film men jeg har ikke mere end 20 til fremlægglse. Jeg kan ikke nå at lave special effekts osv så hvis det skulle være en film ved jeg ikke hvad jeg skulle filme. Jeg har også overvejet móm jeg mon skulle lave, on the spot instruktion og lave en lille scene på gulvet i klassen. Jeg har meget svært ved at finde ud af hvad jeg skal lave så hvis i har gode ideer til hjælp ville det være fedt.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

Kvinde/mand forholdet er oplagt. Du placerer et bord på scenen med levende lys og så noget romantisk musik til. Det skal forestille en restaurant, hvor to mænd sidder og snakker om piger selvfølgelig. Der kommer en pige ind og leder efter et bord. Der er ingen borde ledige, men begge mænd rejser sig og tilbyder sin stol til hende. Hun tager den nærmeste, og nu må vennen stå op, der har givet hende stolen. Han står lidt akavet, for der går hele tiden mennesker forbi bordet, og pigen og ham, der blev siddende fordyber sig mere og mere i hinanden og glemmer vennen, selvom hn forsøger at gøre opmærksom på sig selv. Moralen er selvfølgelig at utak er verdens løn.

Det kan du godt få en komisk scene ud af. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. december 2008 af Sherwood (Slettet)

#1 Er det nået, du har prøvet? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. december 2008 af Erik Morsing (Slettet)

#2 Nej det var bare et forslag til emne uden specielle effekter, og da der samtidig tales om en svene på gulvet i klassen, så kunne mit forslag være en mulighed.


Svar #4
29. december 2008 af idagerjegrask (Slettet)

 #1 Jeg siger mange tak for foreslaget virker faktisk helt smart :b


Skriv et svar til: Oso hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.