Matematik

Back to basics (lommeregner)

09. januar 2009 af Krakatau7 (Slettet)

Eksempelsvis er 25 = r^2

r= 2

dette gøres ved på lommeregneren at tage kvadratroden af 25.

Hvad så hvis man har ligningen  8 = r^3

hvordan løses denne på lommeregneren?


Svar #1
09. januar 2009 af Krakatau7 (Slettet)

r=5 selvfølgelig


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2009 af Daniel TA (Slettet)

r2=25 <=> r=25½

r3=8 <=> r=81/3

r5=5735 <=> r=57351/5


Skriv et svar til: Back to basics (lommeregner)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.