Matematik

Differentialkvotient

10. januar 2009 af samex (Slettet)

Er der nogle der kan hjælpe mig med disse 3 spørgsmål:

1) Vis hvordan man kan udlede en ligning for en tangent til en graf for en differentiabel funktion f i et bestemt punkt P?

2) betragt funktionen f(x) = x2-4x + 1. Bestem ligningen for tangenten i punkterne (0,1) og (5,6).

3) Betragt funktionen f(x) = x3-4x. Bestem ligningen for de tangenter til grafen for f, der er parallel med linien Y = 8x.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af mathon

1)
se
http://peecee.dk/upload/view/148805


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.