Matematik

haster

10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

hej

hvis man skal bergne overflade af en kasse skal man så regne længde gang højde eller brede


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2009 af Jeanette TP (Slettet)

Hvis du skal beregne overfladearealet af en kasse regner du først arealet ud for hver side på kassen og lægger til sidst de tal sammen, som du har fået.

Dvs. da det jo er en kasse må der nødvendigvis være nogle sider der er lige store. Så de sider der er lige store behøves du jo ikke regne to gange.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Kassen består af 6 rektangler.

2 med længde·bredde, 2 med længde·højde og 2 med bredde·højde.


Svar #3
10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

alså hvis det er 35 længde pg 13 højde og 24 brede

så ganger jeg 13*24=445 er det så¨rigitg


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Det er arealet af en af de 6 rektangler.


Svar #5
10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

hvad skal jeg så regne derefter?


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. januar 2009 af Jeanette TP (Slettet)

Arealet af de andre rektangler, og så lægge det sammen til sidst. Prøv at tegne det og derefter skrive mål på, så du bedre kan se det for dig. Det vil nok gøre det nemmere.


Svar #7
10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

svaret er 2225 er det rigitg


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. januar 2009 af Jeanette TP (Slettet)

Hvis du regner ud giver det:

1. og 2. side: 35 * 13 = 455 * 2 = 910

3. og 4. side: 35 * 24 = 840 * 2 = 1680

5. og 6. side: 13 * 24 = 312 * 2 = 624

De tre understregede tal lægger du sammen og har så resultatet.


Svar #9
10. januar 2009 af ayahj (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.