Matematik

diskriminant

11. januar 2009 af nynne258 (Slettet)

hvordan løser man andengradsligningen: 4y^2 =3+4y ved hjælp af diskriminantformlen? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Isomorphician

4y2 = 3 + 4y <=>

4y2 - 4y - 3 = 0


Svar #2
11. januar 2009 af nynne258 (Slettet)

selvfølgelig.. mange tak!!


Skriv et svar til: diskriminant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.