Matematik

regression

11. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg skal i en større opgave opstille nogle matematiske modeller (regression) og så herefter sammenligne den og forklare deres indgående konstanter fortæller. Og derudover diskuterer deres rækkevidde.

Så det jeg har gjort er, at jeg har opstillet nogle skemaer og derefter lavet diagrammer (af de lineære funktioner). Så hvad gør jeg nu? Min opgavebeskrivelse er som angivet ovenfor.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af UFO99 (Slettet)

Du har fundet frem til nogle værdier for "a" og "b" i ligningen y = ax+b hvis der er tale om lineær udvikling, her skal du fortælle hvad a og b står for. Det er lidt svært at svare på hvad de står for uden at have opgaven, men her er et eksempel:

Et mobil abonnement koster 50kr. om måneden plus 50 øre per minut der tales i telefon. b-værdien står nu for start gebyret på de 50kr. og a svarer til prisen per minut nemlig 50 øre.

Jeg ved godt det ikke er meget, men ellers må du give lidt flere informationer.


Svar #2
12. januar 2009 af Kamelkalle (Slettet)

okay (:

Men altså, jeg har nemlig ikke både a og b værdier. Mine ligninger for graferne er af formen:

y=120x, y=80x, y=103x og y=69x.. alle er de 'perfekte' lineære med en R^2 værdi lig 1


Skriv et svar til: regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.