Matematik

DET HASTER HJÆÆÆLP!!!!!!!!!!

11. januar 2009 af n45r1 (Slettet)

Beregn den årlige rente (1 dec.) når den månedlige rente er:

a) 0,5 b) 1,8 c) 2,5

Beregn den årlige rente (2. dec) når den kvartalvise rente er:

a) 2,1          b) 3,5      c) 4,8


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af Isomorphician

Find en anden overskrift....

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=624869


Svar #2
11. januar 2009 af n45r1 (Slettet)

Jaer men der er ingen som bidrager med hhjælp..! :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af Isomorphician

Du må jo give folk lidt tid.


Svar #4
11. januar 2009 af n45r1 (Slettet)

Ved jeg men skal aflevere det til imorgen så det er en smule stressende, :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2009 af XxooxX (Slettet)

hvad menes der med (1.dec) og (2.dec) ??


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. januar 2009 af XxooxX (Slettet)

Hej, håber dette hjælper...

opg.1, (OBS! --->  p.a. = pr. år)

a) 0,5 % pr. måned x 12 måneder = 6 % p.a.

b) 1.8 % pr. måned x 12 måneder = 21,6 & p.a.

c) 2,5 % pr. måned x 12 måneder = 30 % p.a.

opg. 2, (kvertalvise rente betyder at du får den angivne rente pr. hver 3. måned, dvs. gang det med 4 og du har det for et år)

a) 2,1 % pr. kvartal x 4 kvartaler = 8,4 % p.a.

b) 3,5 % pr. kvartal x 4 kvartaler = 14 % p.a.

c) 4,8 % pr. kvartal x 4 kvartaler = 19,2 % p.a.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. januar 2009 af Isomorphician

a) 0,5 % i 12 mdr.

Først udregnes hvor meget størrelsen vil vokse:

(1,005)12

For at isolere væksten trækkes den oprindelige størrelse fra:

(1,005)12 - 1 (da 100 % = 1)

For at få væksten i procent ganges der med 100:

((1,005)12 - 1) * 100 = 6,1678 % = 6,2 %.


Svar #8
11. januar 2009 af n45r1 (Slettet)

 Exclusive Chris Brown Sneakers soon ;)


Svar #9
11. januar 2009 af n45r1 (Slettet)

Gør rede for at et månedlig procentvis fald på 6% svare til et årlig fald på 36%

8_# fejltagelse


Skriv et svar til: DET HASTER HJÆÆÆLP!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.