Matematik

hjælp !

11. januar 2009 af hejhej1111 (Slettet)

hej.

er der nogen der kan hjælpe mig med matematik. Går i 1.g og har det på A niveau.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af freak_haha (Slettet)

skriv hva dit problem er


Svar #2
11. januar 2009 af hejhej1111 (Slettet)

Jeg har en hjemmeopgave for. og har nogle småproblemer. F.eks.  jeg skal reducere, og gange ind i parenterser og sådan. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2009 af freak_haha (Slettet)

ja, men skriv det du ikk kan, så skal folk nok kigge på det


Svar #4
11. januar 2009 af hejhej1111 (Slettet)

okay :) .  

Opgave 1) reducer

q= (6x - 5y)(3x - 10y) - (2x + 7y)(9x + 4y) ?

r= (3x - 4y)(x+y) - (2y + x)(2x - 3y) - (4x - y)(y - x) ?

s= (4a + 3b)(2a - b) - (3a +2b)(3a - 2b) - a(2b - a)  ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2009 af freak_haha (Slettet)

q=22y^2-146xy

r=5x^2-7xy+3y^2

s=b^2


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2009 af UFO99 (Slettet)

Prøv evt. at besøge denne her side, hvis du vil træne dine færdigheder i de basale regneregler.

http://www.frborg-gymhf.dk/EH/interaktivmat/interaktivmat.htm


Svar #7
11. januar 2009 af hejhej1111 (Slettet)

Mange tak for hjælpen. Kunne du ikke også lige skrive mellemregningen , ?


Skriv et svar til: hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.