Matematik

Hjælp

11. januar 2009 af Necla (Slettet)

hvordan kan man regne den  her opgave?

2*(3-a)+4=

(x-3)2=


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2009 af UFO99 (Slettet)

Opgaven går ud på, at opløse paranteser. I den første opgave skal du gange 2 ind i parantesen, og i den anden opgave skal du indse, at (x-3)2 = (x-3)(x-3) og så gange paranteserne sammen.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.