Matematik

Eksponentiel fun...

13. januar 2009 af marshov (Slettet)

a) En eksponentielt voksende funktion har en fordoblingskonstant på 10 dage. Med hvor mange procent vokser denne funktion pr.dag? og på fem dage

b) Givet y= 23 * x1,8

Hvor mange procent vokser y, når x vokser 5%?

hvor mange procent aftager y, når x aftager 5%?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2009 af ibibib (Slettet)

a) Benyt at a10 = 2 til at beregne a. Derefter kan du beregne svarene.

b) Benyt Fy = (Fx)a , hvor Fx=1,05 og a=1,8 i den første.


Skriv et svar til: Eksponentiel fun...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.