Matematik

HEEEELP ME PLEASE !!!

14. januar 2009 af Lineqwert (Slettet)

Hej allesammen (:
Jeg har noget der haster :(!!!!!!!!!! LIGNINGER!

1. 5X-7X=0

2. - 1/7X = -4

3. -1/7X-12=-4

4.53=1/5X=+3

5.16=18X-12

6. 2/5y-12=8

7. 12=-1/6y+6

8. -3/4x+5=0

TAK


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2009 af Downunder (Slettet)

Det gælder om at insolere x for sig selv.

1:

5X-7X = 0 -> -2X = 0 -> -2X/2 = 0/-2 -> X = 0


Svar #2
14. januar 2009 af Lineqwert (Slettet)

Tusind tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2009 af Downunder (Slettet)

2:

- 1/7X = -4

7 * ( -1/7X) = 7 * (-4)

-7X = -28 

7X = 28

(7X) / 7 = 28 / 7

X = 4


Svar #4
14. januar 2009 af Lineqwert (Slettet)

tak for hjælpen (: !


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2009 af mukka (Slettet)

pøv selv med resten ellers skal jeg hjælpe


Skriv et svar til: HEEEELP ME PLEASE !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.