Kemi
Opgave (hurtigt)
01. november 2004 af
Milla1986 (Slettet)
En vandig opløsning af HF kaldes fluessyre.
I en sådan opløsning hersker ligevægten
<-> = ligevægtspile
HF(aq)+H20(l) <-> F^-(aq)+H30^+(aq)
a)Opskriv udtrykket for ligevægtskonstanten K nedsænket c.
Ved 25 grader bestemmes følgende ligevægtskoncentrationer i en fluessyre.
[HF] = 0,114 M
[F^-] = 0,0063 M
[H30^+] = 0,0063 M
b) Beregn k nedsænket c ved 25 grader.
c) Hvorledes vil ligevægten forskydes ved fortynding.
I en sådan opløsning hersker ligevægten
<-> = ligevægtspile
HF(aq)+H20(l) <-> F^-(aq)+H30^+(aq)
a)Opskriv udtrykket for ligevægtskonstanten K nedsænket c.
Ved 25 grader bestemmes følgende ligevægtskoncentrationer i en fluessyre.
[HF] = 0,114 M
[F^-] = 0,0063 M
[H30^+] = 0,0063 M
b) Beregn k nedsænket c ved 25 grader.
c) Hvorledes vil ligevægten forskydes ved fortynding.
Svar #3
01. november 2004 af frodo (Slettet)
ja, men kom med et bud først..
Opgaverne er MEGET simple.
Opgaverne er MEGET simple.
Svar #4
01. november 2004 af Milla1986 (Slettet)
Bare glem det har ikke tid, skal aflevere imorgen.. finder en der kan hjælpe
Skriv et svar til: Opgave (hurtigt)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
