Matematik

HASTER!!

18. januar 2009 af muslile (Slettet)

Opgaver på engelsk!! Hjælp! har brug for hjælp til disse opgaver. Tak! :)

moving points two points A and B are moving along a straight line. After x seconds, their positions in cm are given by equations:

A: f[x] = 3x + 120

B:f[x] = 20x - 36

a) which point is moving faster, A or B?

b) which point is behind at time x = 0?

c) at what time x do A and B have the same position y on the line? Compute y.


Svar #1
18. januar 2009 af muslile (Slettet)

hjælp mig!


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2009 af Isomorphician

Hint: Forskrift for lineær vækst: y = ax + b

hvor a er væksthastigheden og b er værdien til x = 0.


Svar #3
18. januar 2009 af muslile (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2009 af lany (Slettet)

Er det sproget eller matematikken, der er problemet, eller evt. begge dele?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2009 af richterklanen (Slettet)

Jeg tror, det er en god ide, at tegne graferne for de to situationer. Se vdehæftet fil.

Vedhæftet fil:Linier.doc

Skriv et svar til: HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.