Matematik

Geomatri

20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

heeej kan nogen hjælpe mig med denne ligning 10 -  5x =4(x+1)


Svar #1
20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

og kan du hjælpe med den here 5x + 30 - 7 gange 2 = 2x + 31 - 6

og den here ulighed den første var en ligning 6x - 3 > 2x + 13


Svar #2
20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

jeg vil gjerne vide hvordan man laver det ikke kun resultatet


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2009 af NejTilSvampe

 gang parentesen ud først:  

10 - 5x = 4x + 4

læg 5x til på begge sider:

10 = 9x + 4

træk 4 fra på begge sider:

6 = 9x

del med 9 på begge sider:

6/9 = x 

omskriv 6/9:

x=2/3


Svar #4
20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

tak for hjælpen mange tak


Svar #5
20. januar 2009 af Ali-G (Slettet)

men der er ikke nogen andre som kan hjælpe mig med de 2 andre please


Skriv et svar til: Geomatri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.