Matematik

differentialligninger! HASTER!!

22. januar 2009 af FO/DK (Slettet)

bestem til differentialligningen  dy/dx-3y=ex den løsning, hvis graf i punktet P(1,f(1)) har en tangent parallel med ligningen y=x-5


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

"parallel med ligningen y=x-5
", der skal stå parallel med linien y=x-5, og da den er det, så har den hældningskoeffecienten α=1. Start der.


Skriv et svar til: differentialligninger! HASTER!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.