Matematik

???

25. januar 2009 af lisabella (Slettet)

hjælp til både a og b

Vedhæftet fil: OMSÆTNING.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

du skal starte med at lave et skema, hvor du skriver år 0 = år 2000, år 1 = 2001 osv. Nedenunder skriver du omsætningen, hvor den år 0 (x=0) er på 10,5 millioner, og så regner du dig frem til de næste tal i skemaet ved hjælp af formlen. Så kan du selv svare på spørgsmålene.


Svar #2
25. januar 2009 af lisabella (Slettet)

vil det sige at i år 2000 var omsætningen 10,5 mio og 2,5 fortæller så at den stiger så meget for hvert år. men i følge modellen så er omsætningen i 2005 23 mio, men det oplyses at den er på 26,8 mio. hvordan kan det være.?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2009 af ibibib (Slettet)

Ja.

Modellen passer ikke mere.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja men lav nu skemaet og indsæt værdierne, og så har du misforstået opgaven, anden del af den går ud fra, at omsætningen nu er på 26,8 millioner. Det er altså næste opgave at finde en model for det.


Skriv et svar til: ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.