Matematik

stamfunktioner

28. januar 2009 af cathrineholm (Slettet)

Undersøg om funktionen g(x)=4+2x+x^5 er en stamfunktion til Funktionen f(x)=3+5x^4
Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2009 af Jerslev (Slettet)

 #0: Hvad betyder det, at g(x) er en stamfunktion til f(x)?


Svar #2
28. januar 2009 af cathrineholm (Slettet)

det ved jeg ikke - det er bare sådan det står formuleret i opgaven:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2009 af mathon

hvis
g'(x) = f(x)                                hvilket du undersøger om er tilfældet

ER
g(x) en stamfunktion til f(x)


Skriv et svar til: stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.