Engelsk

Præpositon. 10 sætninger.

31. januar 2009 af Cumano (Slettet)

Indsæt den præposition (forholdsord), der passer i sammenhængen.

1. He helped the ols woman over the street.

2. Look, there is a spider right on your head.

3. When i go to Wales, I always stay at friends.

4. She was rich, famous, and so far told him that he had no hope of marrying her.

5. My mother has lived at my brother's since her husband died.

6. When he stood at the edge of the cliff, could see the water far away him.

7.She swam in the river.

8. He sat at the table writing letters.

9. Switzerland lies by France, Germany, Italy and Austria.

10. She sat by the window.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2009 af Isomorphician

1: over = across

3: at = with

6: at the edge = on the edge


Svar #2
31. januar 2009 af Cumano (Slettet)

Det er kun dem i kursiv jeg har prøvet på at sætte præpositionerne ind, du har skrevet 6: at the edge= on the edge, sådan står den i sætningen.. det er det i kursiv jeg skulle finde og der tror jeg det skal hedde away him. Men jeg er jo ikke sikker :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2009 af Isomorphician

Der skal nok stå from i stedet for.


Skriv et svar til: Præpositon. 10 sætninger.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.