Matematik

åhhhåh.

03. februar 2009 af steners (Slettet)

Hej folkens.

Håber virkelig i vil hjælpe mig med denne her opgave, jeg kan slet ikke få den til at gå op!

- Hvilket tal er en tiende del, af en kvart ,af en femtedel, af en halv af 12000 ??

PLEASE, hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2009 af mathon

(1/10)*(1/4)*(1/5)*(1/2)*12000 = (1/400)*12000 = 12000/400 = 30


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Husk at ordet "af" betyder "gange", for eksempel 10% af 20 = 10/100 * 20


Skriv et svar til: åhhhåh.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.