Matematik

Polynomier...

05. februar 2009 af Jeg-er-en-argurk (Slettet)

opgaven er vedhæftet :)..
Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan den vil give 50? Har forsøgt.. :S..

Vedhæftet fil: Opgave 322.docx

Brugbart svar (3)

Svar #1
05. februar 2009 af Dynin (Slettet)

Kald arealet A(x) så har du

A(x)=½*x*(20-x)=10x-½x2

A'(x)=10-x

A'(x)=0 ⇒ x=10 .... som du ser er max. hvoraf

Amax=A(10)=10*10-½*102=50


Skriv et svar til: Polynomier...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.