Matematik

HASTER .

07. februar 2009 af ayfer (Slettet)

hejsa . jeg skal løse en opgave i matematik .. i to ensvinklede trekanter ABC og DEC er siden AC=21 , CE=5, DE=6 og AB=18 . jeg skal beregne længden af CD og længden af BE , jeg håber på at I kan hjælpe mig ... :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2009 af ibibib (Slettet)

Bestem først forstørrelsesfaktoren (eller skalafaktoren).

De gør du ved at dividere to ensliggende sider med hinanden.


Skriv et svar til: HASTER .

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.