Matematik

Algebra

12. februar 2009 af Pizzahaleem (Slettet)

Hej, håber i kan hjælpe mig.

udregn følgende produkter (to tals sum gange de samme to tals differens).

Jeg har denne formel: (a+b)(a-b) = a^2-b^2.

(2x - 3) (2x + 3)?

og

(2a - 3b) (2a + 3b)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

 #0: Noget forslag selv?


Svar #2
12. februar 2009 af Pizzahaleem (Slettet)

(2x - 3) (2x + 3) = 2x ^2 - 3^ 2

(2a - 3b) (2a + 3b) = 4a^2  6b ^2



Brugbart svar (1)

Svar #3
12. februar 2009 af Jerslev (Slettet)

 #2: Ikke helt. Du skal huske at sætte både a og b i anden potent. Også selvom a=2x og b=3.


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2009 af Dynin (Slettet)

#2 (2x - 3) (2x + 3) = (2x) ^2 - 3^ 2 = 4x2-9


Svar #5
12. februar 2009 af Pizzahaleem (Slettet)

ok, mange tak


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.